رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

آخرین اخبار از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در ۱۴۰۰

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به نگاه ویژه مجلس به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: در بودجه سال جدید برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بودجه ۹۰ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته ‌شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  احمد دنیامالی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بودجه یک سند سالیانه بسیار مهم است، اظهار کرد: بودجه سال ۱۴۰۰ در مقایسه با بودجه‌های ارائه‌شده در سالیان گذشته با افزایش قابل‌توجه در بخش هزینه داشته که بسیار می‌تواند این امر برای کشور مشکلاتی را ایجاد کند.

 

وی با اشاره به بودجه یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی سازمان و شرکت‌های دولتی گفت: مجلس دخل و تصرفی در این بخش از بودجه نداشته ولی در بخش بودجه ۹۳۰ هزار میلیارد تومانی عمومی کشور با افزایش ۵۹ درصدی هزینه‌ها مواجه هستیم.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با گله‌مندی از سهم ۱۱ درصدی بودجه به مسائل عمرانی و تملک دارایی‌ها، تصریح کرد: در ۱۰ سال اخیر بودجه اختصاص‌یافته به بخش‌های عمرانی همواره با کاهش مواجه بوده و در بودجه سال ۱۴۰۰ هم به علت تخصیص ۱۰۰ درصدی بودجه هزینه‌ای همواره تنها ۵۰ درصد هزینه‌های عمرانی تعیین‌شده در بودجه تخصیص پیداکرده و سهم مسائل عمرانی در بودجه سال جدید ۱۰۴ هزار میلیارد تومان است.

 

دنیامالی از رفع موانع قوانین موجود تولید مسکن در کشور در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: در تمامی کشورهای دنیا برای تأمین مسکن یکسری مزیت‌ها را در نظر گرفته و تلاش کمیسیون عمران مجلس خروج مسکن از بازی‌های بورس است.

 

وی با اذعان به اینکه نیاز به مسکن یکی از الزامات زوج‌های جوان برای ازدواج است، تصریح کرد: کمیسیون عمران مجلس در یک طرح جامع با اختصاص زمین به سازندگان بزرگ مسکن و اعطا ۱۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به تولیدکنندگان مسکن در تلاش برای ایجاد آرامش در بازار مسکن است، ولی ابتدا باید این طرح وارد صحن علنی شود، زیرا اعضا کمیسیون اقتصادی مجلس معتقد افزایش تورم در صورت اختصاص این میزان از اعتبار هستند.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تأکید بر واگذاری زمین‌های نهادهای دولتی به وزارت راه و شهرسازی گفت: در راستای ساخت مسکن در کشور نهاد و ارگان‌های دولتی‌ به جزء بانک‌ها باید زمین‌های بلااستفاده خود را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند تا از این طریق برای کارکنان همان نهاد با اولویت مسکن ساخته شود.

 

دنیامالی اقتصاد کشور را بسیار وابسته به نقدینگی در عرصه‌های مختلف دانست و بیان کرد: به لحاظ قوانین مسکن تقریباً مشکلی وجود نداشته و یکی از دلایل ایجاد تلاطم در بازار مسکن رفتار و اجرای سلیقه‌ای قوانین بوده و به‌منظور جلوگیری از این اقدام مسکن از بورس خارج می‌شود.

 

وی با اشاره پیشرفت ۶۰ درصدی ۲۰۰ طرح عمرانی در گیلان افزود: به سه طریق می‌توان به تخصیص بودجه به گیلان مثل بودجه ۱۰۸ میلیارد تومانی متوازن، بودجه ملی و بودجه عمرانی و تملک دارایی است که در این خصوص ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته‌شده است.

 

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی بودجه گیلان در سال ۱۴۰۰ را هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان بودجه ۹۰۰ میلیارد تومان آن هزینه جاری و ۲۶۰ میلیارد تومان مربوط به تملک دارایی و همچنین پروژه‌های عمرانی است.

 

دنیامالی با تأکید بر لزوم توجه به بودجه سازمان‌ها و شرکت‌های ملی و دولتی تصریح کرد: بر اساس آمار یک‌میلیون و 560 هزار میلیارد که برای سازمان‌ها و شرکت‌ها در نظر گرفته‌شده و هر استانی که سهم بیشتری در این خصوص به خود اختصاص دهد با توسعه بیشتری مواجه می‌شود، زیرا بخش اعظم این بودجه صرف حل مشکلات دستگاه‌های اجرایی خواهد شد.

 

وی از تلاش‌ها برای دریافت اعتبار بیشتر از بودجه سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و ملی خبر داد و بیان کرد: مسئله آمایش سرزمینی و محرومیت دو اصل مهم در دریافت بیشتر این‌گونه بودجه‌ها بوده و محوریت ما در گیلان برای دریافت بیشتر اعتبار از این طریق آمایش سرزمینی باوجود دریا و اقتصاد دریایی مثل پرورش ماهی در قفس و شیلات است.

 

عضو مجمع نمایندگان گیلان با اذعان به اینکه در سال ۱۴۰۰ به پرداخت بیمه تأمین اجتماعی توجه ویژه‌ای شده است، افزود: در بودجه سال جدید تدابیر لازم اتخاذشده که بیمه در اسرع وقت نسبت به تخصیص منابع به مردم اقدام و همچنین برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بودجه ۹۰ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته‌شده است./ فارس

 

ارسال نظر